Korjatut turboahtimet

Turbofixissä on laaja valikoima uusia alkuperäisiä turboahtimia, pääliiketoimintamme tulee turboahtimien korjaamisesta tai toisin sanoen kunnostamisesta / uudelleenvalmistamisesta.

Tämä johtuu siitä, että viimeisen vuosikymmenen aikana yhä useammat automallit tulevat tehtaalla varustettuna turboahtimella. Mutta kuten kaikessa muussakin liikkuvassa, myös turboahtimissa on kulumista toimintavuosien ajan ja lopulta jotain rikkoutuu.
Vaikka hyvämaineisen tuotemerkin uusi turboahdin voi olla melko kallis, jälleenvalmistus on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, jos sen tekee korkealaatuinen palveluntarjoaja.

Kaikilla kunnostettuilla turboahtimillamme on 12 kuukauden takuu ja palvelu on paljon edullisempaa kuin uuden turboahtimen ostaminen.

Turboahtimen palauttamiseen käytettävät komponentit ovat aina materiaalin, kovuuden, toleranssien jne. Suhteen alkuperäisen laatuisia. Jokainen uudelleenvalmistettu turboahdin testataan laajasti yli kahdeksalla eri laadunvalvonnalla parhaan laadun varmistamiseksi. Alkuperäisen tuotemerkin turbojen valmistajat ovat hyväksyneet käytetyt laitteet.

Turbofix on alkuperäisten ja uusittujen turboahtimien jakelija Suomessa. Meillä on suurin osa varastossa tarvittavista varaosista, mikä antaa meille mahdollisuuden huoltaa ja korjata turbo erittäin nopeasti.